Concursul de Ciclism "Campionii Bucuriei", ediția a doua

Concurs de ciclism la Arges

În cadrul proiectului general "Campionii Bucuriei", Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului organizează în data de 2 august, Concursul de ciclism, aflat la a doua ediție.

La ora 10.00, toți participanții vor lua startul la Mănăstirea Antonești din comuna Corbeni, competiția urmând să se desfășoare pe traseul: Corbeni - Albești - Cerbureni - Curtea de Argeș - Catedrala Arhiepiscopală - SOSIRE.

La acest eveniment sportiv sunt așteptați toți iubitorii de ciclism. Câștigătorii vor primi premii importante.

Campionii bucuriei – Concurs de ciclism, iulie 2015

11iulieconcursciclism40

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argesului si Muscelului a organizat astăzi, 11 iulie 2015, o nouă ediție a concursului de ciclism sub egida ,,Campionii Bucuriei”.

S-au înscris peste o sută de persoane din municipiul Curtea de Argeș, dar și din localitățile aflate pe valea râului Argeș, precum și din municipiul Pitești.

| Citeste tot articolul ...|... Campionii bucuriei – Concurs de ciclism, iulie 2015

Crosul Campionii Bucuriei la Mioveni, iunie 2015

12iuniecrosmioveni1

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 12 iunie 2015, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în orașul Mioveni și a reunit la start 316 elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Strada Părăști – Bulevardul I.C. Brătianu – Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

| Citeste tot articolul ...|... Crosul Campionii Bucuriei la Mioveni, iunie 2015

Crosul Campionii Bucuriei la Curtea de Argeș, mai 2015

29maicroscarges5

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 29 mai 2015, o nouă ediție a crosului Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în municipiul Curtea de Argeș și a reunit la start 514 elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Stadionul Municipal – Biserica Sfântul Gheorghe – Bulevardul Basarabilor – Catedrala Arhiepiscopală.

| Citeste tot articolul ...|... Crosul Campionii Bucuriei la Curtea de Argeș, mai 2015

Crosul Campionii Bucuriei în comuna Priboieni

26maicrospriboieni36

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 26 mai 2015, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în comuna Priboieni și a reunit la start 309 elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: satul Valea Mare – până la biserica Priboienii de Jos.

| Citeste tot articolul ...|... Crosul Campionii Bucuriei în comuna Priboieni

Crosul Campionii Bucuriei la Câmpulung Muscel, mai 2015

19maicrosclung24

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 19 mai 2015, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în municipiul Câmpulung Muscel și a reunit la start 287 de elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Primărie – Mănăstirea Negru Vodă.

| Citeste tot articolul ...|... Crosul Campionii Bucuriei la Câmpulung Muscel, mai 2015

Crosul Campionii Bucuriei la Pitești, mai 2015

12maicrospitesti24

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 12 mai 2015, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în municipiul Pitești și a reunit la start 842 de elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Palatul Copiilor – Biserica Sfântul Gheorghe.

| Citeste tot articolul ...|... Crosul Campionii Bucuriei la Pitești, mai 2015

Crosul Campionii Bucuriei la Costești, mai 2015

4maicroscostesti21

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 4 mai 2015, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în orașul Costești și a reunit la start 141 de elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Strada Pieței – Catedrala Sfântul Ilie - Costești.

| Citeste tot articolul ...|... Crosul Campionii Bucuriei la Costești, mai 2015

Marea finală Campionii Bucuriei la cros - 2014

Marea finală Campionii Bucuriei la cros - 2014

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a desfășurat, astăzi, 26 septembrie 2014, faza finală a crosului pentru copii Campionii Bucuriei.

Competiția s-a organizat în municipiul Curtea de Argeș pe o distanță de 1,8 km, între Biserica Domnească și Catedrala Arhiepiscopală, participanții fiind încurajați în această competiție finală de mari campioni ai sportului românesc: Camelia Potec, Ionuț Iftimoaie și Mihai Leu.

| Citeste tot articolul ...|... Marea finală Campionii Bucuriei la cros - 2014

Crosul Campionii Bucuriei la Topoloveni

Crosul Campionii Bucuriei la Topoloveni

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 22 septembrie 2014, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în orașul Topoloveni și a reunit la start peste 260 de elevi din clasele V - VIII.

Câștigătorii acestei ediții, pe grupe de vârstă - clasele VII-VIII / V-VI, Băieți / Fete, sunt:

| Citeste tot articolul ...|... Crosul Campionii Bucuriei la Topoloveni

Crosul Campionii Bucuriei la Costești

Crosul Campionii Bucuriei la Costești

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 19 septembrie 2014, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în orașul Costești și a reunit la start 155 de elevi din clasele V - VIII ale Școlii Generale nr. 1.

Câștigătorii acestei ediții, pe grupe de vârstă (clasele V-VI și VII-VIII), băieți / fete , sunt:

| Citeste tot articolul ...|... Crosul Campionii Bucuriei la Costești

...: Home Campionii Bucuriei Campionii Bucuriei - SPORT