Crosul Campionii Bucuriei la Costești

Crosul Campionii Bucuriei la Costești

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 19 septembrie 2014, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în orașul Costești și a reunit la start 155 de elevi din clasele V - VIII ale Școlii Generale nr. 1.

Câștigătorii acestei ediții, pe grupe de vârstă (clasele V-VI și VII-VIII), băieți / fete , sunt:

Locul I - Bratu Daniel, Sima Nicolae / Gracea Elena, Voicu Andreea

Locul II - Bârleanu Ion, Badea George / Ion Iuliana, Stancu Andreea

Locul III - Burcea Daniel, Sandu Alexandru / Leană Emanuela, Vișinescu Teodora

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit câștigătorilor medalii, diplome și premii în bani. De asemenea, fiecare participant a primit gratuit o iconiță și un tricou inscripționat cu sigla Eparhiei.

Evenimentul sportiv desfășurat astăzi în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a fost organizat cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, prin implicarea directă a Părintelui Arhidiacon Consilier Caliopie Cristian Ichim, coordonator al proiectului general ,,Campionii Bucuriei”. De asemenea, în buna desfășurare a acestor activități sunt implicați părinții protoierei și preoții din fiecare parohie.

Crosul sportiv Campionii Bucuriei va continua, următoarea etapă urmând a se organiza pe 22 septembrie 2014, în orașul Topoloveni.

Finaliștii crosurilor Campionii Bucuriei din acest an, din fiecare protoierie, se vor întrece în competiția finală care se va organiza la Curtea de Argeș în data de 26 septembrie, ziua cinstirii Sfântului Voievod Neagoe Vodă Basarab.

Crosul Campionii Bucuriei la CosteștiCrosul Campionii Bucuriei la CosteștiCrosul Campionii Bucuriei la CosteștiCrosul Campionii Bucuriei la CosteștiCrosul Campionii Bucuriei la CosteștiCrosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești Crosul Campionii Bucuriei la Costești
...: Home Campionii Bucuriei Campionii Bucuriei - SPORT Crosul Campionii Bucuriei la Costești