Crosul Campionii Bucuriei la Topoloveni

Crosul Campionii Bucuriei la Topoloveni

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 22 septembrie 2014, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în orașul Topoloveni și a reunit la start peste 260 de elevi din clasele V - VIII.

Câștigătorii acestei ediții, pe grupe de vârstă - clasele VII-VIII / V-VI, Băieți / Fete, sunt:

Locul I - Pădureanu Eduard

Locul II - Mirescu Victor

Locul III - Paraschiv Marius Ionuț


Locul I - Nedelcu Andrei

Locul II - Pătru Ștefan Florin

Locul III - Vlăsceanu Ionuț David


Locul I - Coman Maria

Locul II - Enache Larisa

Locul III - Neacșu Andreea


Locul I - Radu Nicoleta Valentina

Locul II - Radu Andreea Georgiana

Locul III - Ceaușescu Ionela

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit câștigătorilor medalii, diplome și premii în bani. De asemenea, fiecare participant a primit gratuit o iconiță, un tricou inscripționat cu sigla Eparhiei, precum și Bunătăți de Topoloveni.

Evenimentul sportiv desfășurat astăzi în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a fost organizat cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, prin implicarea directă a Părintelui Arhidiacon Consilier Caliopie Cristian Ichim, coordonator al proiectului general ,,Campionii Bucuriei”. De asemenea, în buna desfășurare a acestor activități sunt implicați părinții protoierei și preoții din fiecare parohie.

Finaliștii crosurilor Campionii Bucuriei din acest an, din fiecare protoierie, se vor întrece în competiția finală care se va organiza la Curtea de Argeș în data de 26 septembrie, ziua cinstirii Sfântului Voievod Neagoe Vodă Basarab.

Crosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la TopoloveniCrosul Campionii Bucuriei la Topoloveni Crosul Campionii Bucuriei la Topoloveni
...: Home Campionii Bucuriei Campionii Bucuriei - SPORT Crosul Campionii Bucuriei la Topoloveni