CROSUL SPORTIV: CAMPIONII BUCURIEI ÎN MIOVENI ȘI TOPOLOVENI

 

Competiția sportivă ,,Campionii Bucuriei", organizată de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, va continua în zilele de 12, respectiv 15 octombrie, în orașele Mioveni și Topoloveni.

Sâmbătă, 12 octombrie, în Mioveni, începând cu orele 10.00, elevii din clasele V-VIII vor alerga pe bulevardul central al orașului către Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Marți, 15 octombrie, în Topoloveni, începând cu orele 11.00, competiția va fi organizată pe bulevardul central al orașului, linia de sosire fiind la catedrala Sf. Mc. Gheorghe.

După modelul edițiilor anterioare, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului va oferi participanților un tricou gratuit inscripționat cu sigla eparhială.

La festivitățile de premiere concurenții vor avea bucuria să cunoască mari campioni ai sportului românesc, precum Camelia Potec, Ionuț Iftimoaie și Ana Maria Brânză.

Câștigătorii etapelor organizate în cele șase protopopiate ale Eparhiei urmează să participe la faza finală care va avea loc în municipiul Curtea de Argeș, în data de 28 octombrie, cu ocazia cinstirii Sf. Mitr. Iachint de Vicina.

       Aceste evenimente sportive se desfășoară în prezența și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

...: Home Campionii Bucuriei Campionii Bucuriei - SPORT CROSUL SPORTIV: CAMPIONII BUCURIEI ÎN MIOVENI ȘI TOPOLOVENI