Crosul sportiv: Campionii Bucuriei la Mioveni

crosmioveni1

Sâmbătă, 12 octombrie, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat a cincea etapă a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în Mioveni și a adunat la start peste 500 de copii din clasele V-VIII.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, care a dat startul pentru fiecare categorie de vârstă.

Ca și la celelalte patru etape desfășurate în cuprinsul Eparhiei, orașul Mioveni a fost onorat de prezența unor mari campioni din sportul românesc: Ionuț Iftimoaie, luptător K1, campion Local Kombat al României şi campion al Italiei de Kickboxing, Ana Maria Brânză, medaliată la campionatele europene, mondiale și la jocurile olimpice de scrimă și Camelia Potec, campioană mondială, europeană și olimpică la natație.

crosmioveni2

Startul competiției a fost dat în partea de sud a orașului, traseul având linia de sosire la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Distanța parcursă de participanți a fost de aproximativ 1,2 km.

Într-un cadru special amenajat, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit câștigătorilor: medalii, diplome și premii în bani. De asemenea fiecare participant a primit gratuit un tricou inscripționat cu sigla Eparhiei.

Evenimentele sportive desfășurate până acum în cele cinci protopopiate ale Eparhiei au fost organizate de Sectorul Economic coordonat de părintele consilier Arhid. Caliopie Cristian Ichim.

Crosul sportiv Campionii Bucuriei va continua marți, 15 octombrie, cu încă o etapă în protoieria Topoloveni, urmând ca în ziua de 28 octombrie, cu ocazia cinstirii Sf. Mitr. Iachint de Vicina, la Curtea de Argeș să se desfășoare etapa finală, la care vor participa câștigătorii competițiilor oragnizate în cele 6 protoierii ale Eparhiei.

crosmioveni3 crosmioveni4 crosmioveni5

crosmioveni6 crosmioveni7 crosmioveni8

crosmioveni9 crosmioveni10 crosmioveni11

crosmioveni12 crosmioveni13 crosmioveni14

crosmioveni15 crosmioveni16 crosmioveni17

crosmioveni18 crosmioveni19 crosmioveni20

crosmioveni21

 

 

...: Home Campionii Bucuriei Campionii Bucuriei - SPORT Crosul sportiv: Campionii Bucuriei la Mioveni