Crosul sportiv - CAMPIONII BUCURIEI - în orașul Topoloveni

crostopoloveni1

Marți, 15 octombrie, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat a șasea etapă a crosului sportiv Campionii Bucuriei.

Competiția s-a desfășurat în Topoloveni și a adunat la start peste 250 de copii din clasele V-VIII.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, care a dat startul pentru fiecare categorie de vârstă.

Ca și la celelalte cinci etape desfășurate în cuprinsul Eparhiei, au fost prezenți în orașul Topoloveni doi mari campioni ai sportului românesc: Ivan Patzaichin, medaliat la jocurile olimpice de patru ori cu aur și de trei ori cu argint și Mihai Covaliu, campion mondial și olimpic la scrimă.

crostopoloveni2

Startul competiției a fost dat în partea de sud a orașului, traseul având ca punct de sosire Catedrala Sf. Mc. Gheorghe. Distanța parcursă de participanți a fost de aproximativ 1,5 km.

Într-un cadru special amenajat, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit câștigătorilor: medalii, diplome și premii în bani. De asemenea fiecare participant a primit gratuit un tricou inscripționat cu sigla Eparhiei.

Mai mult, primăria locală a oferit copiilor vestitul magiun de Topoloveni, recunoscut la nivel național și internațional.

Evenimentele sportive desfășurate până acum în cele șase protopopiate ale Eparhiei au fost organizate de Sectorul Economic coordonat de părintele consilier Arhid. Caliopie Cristian Ichim.

Crosul sportiv Campionii Bucuriei va continua la Curtea de Argeș, în ziua de 28 octombrie, cu ocazia cinstirii Sf. Mitr. Iachint de Vicina. În etapa finală vor participa câștigătorii competițiilor oragnizate până acum în cele 6 protoierii ale Eparhiei.

crostopoloveni3 crostopoloveni4 crostopoloveni5

crostopoloveni6 crostopoloveni7 crostopoloveni8

crostopoloveni9 crostopoloveni10 crostopoloveni11

crostopoloveni12 crostopoloveni13 crostopoloveni14

crostopoloveni15 crostopoloveni16 crostopoloveni17

crostopoloveni18 crostopoloveni19 crostopoloveni20

crostopoloveni21 crostopoloveni22 

crostopoloveni24 crostopoloveni23 crostopoloveni25

 

 

...: Home Campionii Bucuriei Campionii Bucuriei - SPORT Crosul sportiv - CAMPIONII BUCURIEI - în orașul Topoloveni