Finala crosului pentru copii: CAMPIONII BUCURIEI

crosfinala

Campionii Bucuriei din județul Argeș vor lua startul în marea finală a crosului pentru copii, organizată joi, 31 octombrie, în municipiul Curtea de Argeș, începând cu orele 12.00.

Sunt așteptați să intre în competiție câștigătorii fazelor locale desfășurate până acum în cele șase protoierii ale Eparhiei.

Participanții vor alerga pe traseul Biserica Domnească – Bulevardul Basarabilor – Catedrala Arhiepiscopală, startul fiind dat de către Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

În vechea cetate a Basarabilor, la festivitatea de premiere a câștigătorilor din marea finală, vor veni o parte din sportivii de performanță ai României care au participat până acum la fazele locale, dar și primarii din orașele Curtea de Argeș, Câmpulung Muscel, Pitești, Costești, Mioveni și Topoloveni, care au găzduit desfășurarea acestor competiții sportive.

Premiile vor fi acordate câștigătorilor în fața ctitoriei domnitorului sfânt Neagoe Vodă Basarab, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, care a binecuvântat organizarea acestor manifestări sportive.

În etapele locale organizate în fiecare protoierie au intrat anul acesta în competiție peste 2000 de copii din clasele V-VIII, din care 72 vor veni joi, 31 octombrie, la Curtea de Argeș.

...: Home Campionii Bucuriei Campionii Bucuriei - SPORT Finala crosului pentru copii: CAMPIONII BUCURIEI