Concursul Județean – Comoara Sufletului

5apriliebisericaspitalclungconcurs7

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Biroul de Cateheză și Activități cu Tineretul în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș prin Școlile Generale din Municipiul Câmpulung Muscel, se ocupă de buna desfășurare a concursului județean: Comoara sufletului – sărbătoare pascală.

La Biserica Sfântul Pantelimon din incinta Spitalului Municipal din Câmpulung Muscel, a avut loc etapa intitulată ”Lăcaș sfânt – izvor de inspirație”, concurs de realizare a icoanelor pe suport de ipsos cu tehnica decupage.

Părintele Cătălin Bițan le-a vorbit celor prezenți despre importanța implicării Bisericii în viața copiilor prin aceste activități. La final final toți cei prezenți au primit câte un mic dar din partea bisericii. 

Prezentul proiect antrenează copiii în activităţi de cunoaştere a tradiţiilor pascale, menite să dezvolte fiecăruia dintre noi un moment de liniște sufletească și de apropiere de oameni, de familie. Astfel activităţile de educație non formală îi vor ajuta să-şi formeze priceperi şi deprinderi de creare a unor poveşti, activităţi de creaţie artistică (concurs cu expoziţie de desene şi colaje), prin care să se regăsească în tradițiile noastre pascale, activităţi cultural-artistice pentru valorificarea potenţialului artistic al copiilor.

5apriliebisericaspitalclungconcurs7

5apriliebisericaspitalclungconcurs7 5apriliebisericaspitalclungconcurs7 5apriliebisericaspitalclungconcurs7 5apriliebisericaspitalclungconcurs7 5apriliebisericaspitalclungconcurs7 5apriliebisericaspitalclungconcurs7 5apriliebisericaspitalclungconcurs7 5apriliebisericaspitalclungconcurs7 5apriliebisericaspitalclungconcurs7

...: Home Campionii Bucuriei Campionii Bucuriei - INVATAMANT Concursul Județean – Comoara Sufletului