Protoieria Câmpulung Muscel – Campionii Bucuriei Sociale, august 2015

26augustcbsclung8

Dumnezeu Se odihnește în milostenia sufletului omului mai mult decât în orice altă virtute. Dacă faci milostenie, vei găsi milostenie!

În ziua de 26 august 2015, s-a desfășurat o nouă etapă a proiectului Campionii Bucuriei, din cadrul Protoieriei Câmpulung Muscel, în care parohiile din Cercul nr. 3 pastoral: Schitu Golești, Lăzărești, Poenari, Oprești, Livezeni, Stâlpeni și Rădești, au împărțit alimente și cărți de rugăciune familiilor nevoiașe.

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se desfășoară, la nivel de protoierii, după un program stabilit de Permanența Centrului Eparhial, activități social-filantropice ce au în vedere ajutorarea familiilor sărace și aflate în nevoi, cu copii mulți sau în pragul abandonului școlar, bolnavi și bătrâni. Aceste acțiuni sociale fac parte din Proiectul general social-filantropic cultural-educativ și sportiv intitulat "Campionii Bucuriei" coordonat de P.C. Protosinghel Caliopie Cristian Ichim, Consilier responsabil de sectoarele Economic-Financiar și Construcții Bisericești din Eparhia Argeșului și Muscelului.

Beneficiarii sunt aleși în urma unor anchete sociale, în care au fost urmărite cazurile cu venituri foarte mici, dar și problemele de sănătate foarte grave. O atenție deosebită o primesc bătrânii, bolnavii fără familie, precum și copiii pentru care există riscul abandonului școlar.

În proiect sunt implicați părinții protoierei și preoții din fiecare protoierie, precum și credincioșii din cuprinsul Eparhiei Argeșului, care sunt chemați să aducă bucurie în casele celor sărmani.

26augustcbsclung8

26augustcbsclung8 26augustcbsclung8 26augustcbsclung8 26augustcbsclung8 26augustcbsclung8 26augustcbsclung8

...: Home Campionii Bucuriei Campionii Bucuriei - SOCIAL-FILANTROPIC Protoieria Câmpulung Muscel – Campionii Bucuriei Sociale, august 2015