ZIUA MONDIALĂ A PĂSĂRILOR ȘI ARBORILOR sărbătorită la Grădinița Bîrsești

10maiziuapasarilor2

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul - Biroul de Cateheză a participat la Grădinița Bîrsești din cadrul Școlii Gimnaziale ”Gabriel Marinescu” din localitatea Tigveni la o activitate educațional-catehetică și recreativă de Ziua Mondială a Păsărilor și Arborilor. 

Doamna profesoară, Ramona-Maria Ciolpan a vorbit copiilor despre păsări și despre casa lor, adică copacii. Apoi cei mici au desenat, au colorat, au decupat planșe pentru a ilustra cât mai bine aceste minunății care ne înconjoară.

La activitate au participat Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a vorbit despre armonia pe care trebuie să o avem cu natura creată de Dumnezeu și a mulțumit pentru frumoasa activitate și Părintele Vasile Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș. 

Sărbătorim acestă zi la iniţiativa iubitorilor de natură.

 

10maiziuapasarilor2
...: Home Știri și evenimente ZIUA MONDIALĂ A PĂSĂRILOR ȘI ARBORILOR sărbătorită la Grădinița Bîrsești