Ședința anuală a Casei de Ajutor Reciproc din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

13maisedintacar1

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a desfășurat ședința anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc (CAR).

Evenimentul s-a desfășurat în trapeza schitului Sfântul Mucenic Pantelimon de pe Transfăgărășan, fiind prezent părintele protosinghel Caliopie Cristian Ichim - în calitatea de consilier economic al Eparhiei și preşedintele CAR. De asemenea au fost de față reprezentanţii celor 6 protopopiate din cuprinsului județului Argeș care sunt implicaţi în activităţile C.A.R din teritoriu şi membrii în Adunarea Generală.

A fost citită darea de seamă pe anul 2017, fiind prezentate cheltuielile, veniturile şi toate activităţile organizaţiei. Au fost evidențiate eforturile depuse de toți responsabilii pentru buna desfășurare a activității finaciare, pentru promptitudinea de a veni în sprijinul membrilor CAR, fiind subliniat în același timp care este rolul acestei instituții finaciare. Pentru anul 2018 au fost luate diferite măsuri financiare menite să atragă noi membrii și să ofere celor activi posibilitatea de a face împrumuturi la dobânzi foarte avantajoase.

S-a constatat un progres față de anul trecut în ceeea ce privește numărul membrilor C.A.R., arătându-se prin aceasta că hotărârile aprobate de membrii Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului au fost constructive.

 

13maisedintacar1

13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1 13maisedintacar1

...: Home Știri și evenimente Ședința anuală a Casei de Ajutor Reciproc din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului