Donație de carte pentru Liceul Sportiv din Pitești – parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

13iuniedonatiecartemavrodolu1

"O carte e contactul sufletesc cu un om, contact pe care-l poţi primi şi respinge şi la care te poţi întoarce. Este un sprijin, o mângâiere, un îndemn. Este câte una căreia îi datorezi cât şi celui mai bun învăţător. Ba chiar care-ţi este cât ţi-au fost părinţii şi cei mai buni. Cartea e mângâiere. Şi ea te face să te strămuţi într-o lume de mulţumire şi bucurie. Cartea ţi-a dat o lumină care pe zi ce merge-ţi goneşte întunericul din suflet şi te ajută a te face mai tare în toate privinţele." Nicolae Iorga.

Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Catehizare și Cultural și Comunicații Media, a desfășurat o activitate educațională la Liceul Sportiv din Pitesti. Cu această ocazie parohia Mavrodolu prin preoții slujitori, Stănescu Paul și Dumitrescu Horia au dăruit un număr de 500 de volume de carte școlară, carte religioasă, literatura universală, folositoare tinerilor elevi care trec pragul Bibliotecii Liceului.

 

...: Home Știri și evenimente Donație de carte pentru Liceul Sportiv din Pitești – parohia Mavrodolu, protoieria Pitești