ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CITITULUI ÎMPREUNĂ la Grădinița O lume minunată din Curtea de Argeș

17ferbuarieziuacitituluicag3

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul-Biroul de Cateheză în parteneriat cu G.P.P. O lume minunată - G.P.N. nr. 1-structură a sărbătorit Ziua Internațională a Cititului Împreună.

Copiii, coordonați de doamna profesoară Rodica Tărceatu au spus cine din familie le citește seara o poveste. Fiecare a relatat povestea lui preferată rostită înainte de culcare.

La activitate au participat Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului și a vorbit celor mici despre rolul părinților, bunicilor sau profesorilor care le spun mereu câte o poveste și Părintele Vasile Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

A spune povești celor mici este o artă, căci ”nu este ușor să citești unui copil, să-l ții locului doar rostindu-i cuvinte”.

17ferbuarieziuacitituluicag3

17ferbuarieziuacitituluicag3 17ferbuarieziuacitituluicag3

...: Home Știri și evenimente ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CITITULUI ÎMPREUNĂ la Grădinița O lume minunată din Curtea de Argeș