Marșul pentru viață – 25 martie 2017

13martieiafismarsulptviata1

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune și Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul și în parteneriat cu Studenți pentru Viață, organizează Marșul pentru Viață.

Activitatea va avea loc sâmbătă, 25 martie, ora 14.30, în centrul Municipiului Pitești și se înscrie în calendarul evenimentelor desfășurate în întreaga țară.

Participanții se vor întâlni în fața Teatrului Al. Davila din Pitești și vor parcurge pasajul pietonal din centrul orașului pe direcția Teatrul Al. Davila – Biserica Sfântul Gheorghe, unde va avea loc o slujbă de Te-Deum.

Scopul acestei manifestări este de a atrage atenția asupra necesității de conștientizare a pericolului moral și social pe care îl reprezintă avortul, care este un atentat asupra vieții: darul suprem al lui Dumnezeu.

La acest eveniment vor participa preoți, profesori, studenți, elevi și toți cei care vor să susțină demersul nostru de a construi o societate respectabilă, în care sunt promovate adevăratele valori cultural-religioase românești.

...: Home Știri și evenimente Marșul pentru viață – 25 martie 2017