Zâmbete în sufletele copiilor – Așezământul Sfinții Împărați din Protoieria Pitești

18apriliesocialasezsfimp3

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune se desfășoară activități social – filantropice și educaționale, cu prilejul sărbătorilor pascale. O astfel de actiune s-a organizat pentru copiii din centrele de plasament si de ocrotire din Pitesti, care au primit daruri materiale și duhovnicești.

De asemenea, pruncii lui Dumnezeu insotiti de asistentii sociali au mers la biserica Asezamantului Sfintii Imparati Constantin si Elena -Pitesti, unde au ascultat un cuvant de invatatura rostit de parintele paroh Robert Nicolae, despre marea sarbatoare a crestinatatii - Invierea Domnului, dupa care au fost miruiti si au cantat "Hristos a inviat".

Tot in aceasta zi au fost cercetati si beneficiarii Adapostului de noapte din Gavana- Nord, care au primit daruri de haine, produse igienico-sanitare si pachete cu hrana calda, ca o mangaiere pascala.

18apriliesocialasezsfimp3

18apriliesocialasezsfimp3 18apriliesocialasezsfimp3 18apriliesocialasezsfimp3 18apriliesocialasezsfimp3 18apriliesocialasezsfimp3 18apriliesocialasezsfimp3

...: Home Știri și evenimente Zâmbete în sufletele copiilor – Așezământul Sfinții Împărați din Protoieria Pitești