Tânărul Adrian Ciureanu a plecat la Ceruri

11augustinmormantarestroiesti2

Adrian Ciureanu, tânărul de 30 de ani care și-a dat viața pentru a salva de la înec o femeie și pe fetița ei de 9 ani,a fost înmormântat astăzi, în cimitirul din satul natal Stroești, aflat în comuna Mușătești, județul Argeș. Slujba de înmormântare a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi.

Ierarhul Argeșean a adresat familiei îndoliate condoleanțe, amintind în cuvântul rostit că Adrian este un adevărat erou care și-a arătat dragostea față de semeni într-un mod absolut. Instinctul de a salva două vieți l-a trimis în valurile învolburate ale mării, fără să se mai gândească la propria viață sau la persoana cea dragă pe care o avea lângă el.

Adrian Ciureanu se afla cu soția în concediu pe litoralul românesc. Fiind o persoană dispusă să ajute în orice împrejurare, în ziua de 8 august a sărit în marea agitată pentru a salva două persoane care au ignorat steagul roșu arborat de salvamari... Moartea sa a produs un val de emoție în județ Argeș, dar și în restul țării. Autoritățile locale au inițiat o hotărâre de consiliu prin care l-au numit pe tânăr „cetățean de onoare” al localității de baștină.

11augustinmormantarestroiesti2

11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2 11augustinmormantarestroiesti2

...: Home Știri și evenimente Tânărul Adrian Ciureanu a plecat la Ceruri