Elevii din comuna Cotenesti au primit manuale de Religie

13noiembriemanualecotenesti2

Religia reprezintă o formă de spiritualitate ce trebuie cunos­cută de către elevi. Prin educaţia moral-religioasă, viaţa omului se înalţă şi se edifică pe temelia adevărată, care este Domnul Iisus Hristos: „A educa înseamnă a purta de grijă de copii şi tineri în ceea ce priveşte curăţenia sufletească şi buna cuviinţă, a-l creşte pe copil moral, om drept, a-l creşte în evlavie, a avea grijă de sufletul lui, a-i modela inteligenţa, a forma un atlet pentru Hristos, pe scurt, a te îngriji de mântuirea sufletului lui. Educaţia este asemenea unei arte; artă mai mare decât educaţia nu există, pentru că toate artele aduc folos pentru lumea de aici, arta educaţiei se săvârşeşte în vederea accederii la lumea viitoare“ (Sf. Ioan Gură de Aur).

Părintele slujitor Vasilescu Nicuşor din Parohia Coteneşti a dăriut elevilor Şcolii Gimnaziale Coteneşti manuale de Religie.

Doamna profesor de Religie Florea Cristina-Maria împreună cu copiii, au primit cu drag aceste daruri fiind foarte necesare pentru o bună desfășurare a procesului instructiv-educativ în cadrul orei de Religie.

 

13noiembriemanualecotenesti2
...: Home Știri și evenimente Elevii din comuna Cotenesti au primit manuale de Religie