Daruri de Moș Nicolae în Piața Vasile Milea din Pitești

6decembrieactivpitesti2

În piața Vasile Milea din municipiul Pitești a fost organizată aseară în premieră o manifestare legată de cinstirea Sfântului Ierarh Nicolae. Consiliul Județean Argeș și Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești, în parteneriat cu Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și alte instituții și firme importante din județ au pregătit diferite daruri pentru cei mici din partea lui Moș Nicolae.

Copiii, părinții și bunicii au fost așteptați cu multe suprize, de la căsuțelele special amplasate, unde au servit un ceai, ciocolată caldă și dulciuri, la bradul frumos împodobit și locurile speciale unde cei mici și-au făcut fotografii cu personaje de poveste.

În acest decor de basm, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin sectorul Social Filantropic și de Misiune, a amenajat un spațiu special unde au fost împărțite copiilor produse tradiționale mănăstirești: plăcinte, covrigi și fructe.

După împărțirea darurilor pe scena special amenajată au urcat diferite pesonaje de poveste, însuflețite de actorii secției de teatru pentru copii și tineret ”Așchiuță” a Teatrului Al. Davila, dar și ”Magicianul” Marian Râlea.

Nu au lipsit nici colindele, interpretate de frumoșii copii din trupa ”Musicals”, după care Gașca Zurli – a susținut un spectacol extraordinar, din care nu au lipsit jocurile, trucurile și mai ales cântecele lor celebre.

 

6decembrieactivpitesti2

6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2 6decembrieactivpitesti2

...: Home Știri și evenimente Daruri de Moș Nicolae în Piața Vasile Milea din Pitești