Membrii Adunării Eparhiale în ședință de lucru

8februarieadunareeparhiala9

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, sub preşedenţia Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, s-au desfășurat astăzi lucrările Adunării Eparhiale. Evenimentul a avut loc într-o sală de conferințe aflată pe Transfăgărășan și a adunat toți deputații care au fost aleși în cadrul acestui organism deliberativ.

Ședința a fost precedată de o slujbă de Te-Deum oficiată începând cu ora 10.00. în Catedrala Arhiepiscopală din municipiul Curtea de Argeș, de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic, împreună cun sobor de preoți și diaconi.

Ierarhul Argeșean a deschis lucrările Adunării Eparhiale,amintind pe scurt de evenimentele importante desfășurate pe parcursul anului 2017 și mulțumind celor direct implicați în toate activitățile desfășurate de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Prin intermediul unui material video realizat de Departamentul Mass-media al Eparhiei, a fost prezentată activitatea desfăşurată în anul 2017 de Centrul Eparhial. Au fost evidențiate activități din cadrul sectoarelor: administrativ bisericesc, economic-financiar, construcții bisericești, cultural-misionar, social-filantropic, teologic-educațional și patrimonial.

De asemenea, o parte din membrii Adunării Eparhiale și-au prezentat opiniile legate de realizările anului 2017, fiecare amintind și de implicarea personală în calitatea de deputat. Mai mult au fost făcute propuneri constructive cu privire la misiunea Bisericii în societate.

Adunarea Eparhiala este organism deliberativ pentru toate problemele administrative, culturale, social-filantropice, economice si patrimoniale ale Eparhiei. Membrii Adunarii Eparhiale, clerici si mireni, se aleg pe termen de patru ani și sunt în număr de 30.

 

 

8februarieadunareeparhiala9

8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9 8februarieadunareeparhiala9

...: Home Știri și evenimente Membrii Adunării Eparhiale în ședință de lucru