Credincioșii surzi în rugăciune de Izvorul Tămăduirii la parohia Mavrodolu

16apriliehramsurzi3

Cu arhiereasca binecuvântare primită de la Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului a fost săvârşită Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur, transpusă în limbajul mimico-gestual liturgic românesc cu prilejul prăznuirii Născătoarei de Dumnezeu, Fecioara Maria – Izvorul nesecat de Tămăduiri, a cărui pomenire se face an de an în vinerea de după Dumnezeiasca şi Slăvita Înviere a Domnului notru Iisus Hristos.

La hramul bisericii pentru surzi din Piteşti au fost prezente persoane surde din Comunităţile din Pitești, Bucureşti, Târgovişte, Mioveni, Costești, Curtea de Argeș și Slatina. La această reuniune duhovnicească a luat parte preotul Ilie Mirel – biserica surzilor din București, preotul Istrate Cătălin – biserica surzilor din Mioveni, preotul Drăghici Ionuț – biserica surzilor din Slatina.

La sfârşitul Dumnezeieştii Liturghii şi sfinţirii Aghiasmei Mici, săvârşite prin semne, laolaltă cu preoții și credincioșii Parohiei Mavrodolu, a avut loc o agapă frăţească, prin implicarea și purtarea de grijă a slujitorilor de la Parohia Mavrodolu.

16apriliehramsurzi3

16apriliehramsurzi3 16apriliehramsurzi3

...: Home Știri și evenimente Credincioșii surzi în rugăciune de Izvorul Tămăduirii la parohia Mavrodolu