Centrul de Pelerinaje

La iniţiativa şi cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, la începutul lunii aprilie 2009 a luat fiinţă Centrul de Pelerinaj "Sfânta Filoteea" al Episcopiei Argeşului şi Muscelului.

Sediul acestui centru se află în cadrul Parohiei "Sfântul Mucenic Pantelimon" din Piteşti, strada George Stephănescu, nr. 1B (în spatele Spitalului Judeţean Argeş), iar responsabilul cu această activitate a fost desemnat P.C. Preot Ciprian Vuţan.

"Ne dorim ca acest Centru de Pelerinaj să coaguleze în jurul său toate activităţile cu caracter turistic-educativ pe care parohiile din Eparhia noastră le desfăşurau până acum. Dorim să fie o activitate simfonică, având ca temelie dorinţa de cunoaştere a realităţilor spirituale, atât din ţară cât şi de peste hotare. La această simfonie invităm toate Centrele de Pelerinaj din ţară, parohiile din Eparhia Argeşului şi Muscelului, fundaţiile care au acest obiect de activitate şi pe credincioşii ce doresc să-l cunoască mai profund pe Hristos".

Pelerinaje pentru anul 2013

"Centrul de Pelerinaje Sfânta Filoteea" și Agenția de turism " Basarab Travel" ale Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului vă invită la un pelerinaj de suflet în Grecia și Țara Sfântă. Detalii despre aceste pelerinaje găsiți în oferta de ma jos. 

1. Marele pelerinaj al GRECIEI ortodoxe

     23 - 30. 09. 2013 ..: oferta detaliată pelerinaj Grecia :..

2. Pelerinaj in Țara Sfântă 7 zile Ierusalim / Betleem

     30 Mai – 05 Iunie 2013; 22-28 Octombrie 2013. ..: oferta detaliată :..

3. Pelerinaj la Moscova și St. Petersburg

02.08 – 09.08.2013 ..: detalii și Oferta :..

 

 

pelerinaj-tara-sf

Pentru mai multe informaţii:

Centrul de Pelerinaje "Sfânta Filoteea" al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului

Agenţia de turism "Basarab Travel" licenţa Nr. 5514 din 12. XI. 2009
Tel./Fax: 0248.280.317; Mobil: 0784111330;
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

...: Home Viața Eparhiei Centrul de Pelerinaje